lørdag den 21. januar 2023

Start! Terslev 1951.


    Mig! Der er det tredje, og endte som det gode? midterste barn, af  Elva og Harald Olsen,  kom til verden i et gammelt bindeværks hus med stråtag, lige bag ved Bageren i Terslev. den 13 oktober 1951, Da Erling var komme først som lillebror! til Finn, kunne jeg ikke få det kaldenavn, så det blev i stedet til Busser, som fulgte mig helt op i skoletiden, men skidt med det! jeg var mors kæledægge og skødebarn. helt til jeg blev 10-12 år.

      Der fra Terslev by, husker jeg godt nok intet, men har senere fået fortalt! at en dag sad jeg på et tæppe ude på græsplænen, nyvasket og i hvidt babytøj, så sagde bagerens oliefyr Puff, på grund af for sen tænding! og så blev jeg til et negerbarn i kulsort tøj, det må havde taget nogen tid at fjerne alt olie sod.

Ingen kommentarer: